Kurumsal
Vizyon & Misyon
Genel Başkan
Yönetim Kurulu
Komisyonlar
İl Temsilcilikleri
Tüzük
Hesap No
Faaliyetlerimiz
Eğitimler
Projeler
Söyleşiler
Güvenilir Gıda Tüketimi Seminerleri
Mevzuat
Gönüllümüz Ol
Bölümler
Blog
İletişim
Gıda Mühendisleri Derneği
>
Yazılar
>
Faaliyetlerimiz
>
Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Yapım AşamaIarı
07
Oca
Yayınlayan:
admin
Kategori:
Faaliyetlerimiz
Yorum yapılmamış
Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Yapım AşamaIarı
Gıda Mühendisi Serda ÇOLAK sizler için yazdı
pdf olarak indirmekiçin Tıklayınız
Etiketler:
Ekmek
,
Ekşi Hamur
,
Fermentasyon
,
Gıda Bilimi
,
Gıda Eğitimleri
Yazar:
admin
Bir cevap yazın
Cevabı iptal et
Yorum gönder