MST, HTST sürecine bir eklentidir. Düşük sıcaklık ve basınçta, süt üreticilerine ürünlerinin hem besin değerlerini ve lezzetini muhafaza etme hem de ürünleri uzun süre taze olarak pazarlamalarına olanak sağlar. MST, taze süte HTST pastörizasyonuna göre çok daha uzun yaklaşık 30 gün veya daha fazla bir raf ömrü sunar.
Sağlıklı Nesiller İçin; Günde 2 Bardak Ambalajlı Süt Süt insanoğlunun beslenmesinde vazgeçilmez bir kaynak. Anne sütüyle beslenen bebekler dışında her yaş grubunun tüketmesi gereken yüksek besin değerine sahip bir gıda. Süt hem tek başına hem de peynir, yoğurt, ayran gibi süt ürünleri şeklinde de tüketilebilmektedir. Gelişmiş ülkelere oranla ülkemizde üretimi ve tüketimi yeterli miktara ulaştırılmaya...