Gıdalarda Akıllı Ambalaj Geçmişten günümüze kadar geçen süreçte gıda ambalajlama çok fazla yol katetmiştir. Ambalaj ilk çıktığı yıllarda özellikle üretici tarafından hoş karşılanmamış ve maliyeti artırdığı için tercih edilmemiştir. Fakat zaman geçtikçe ne kadar maliyeti artırmış olsa da gıdayı koruduğu, raf ömrünü uzattığı ve görsel olarak dikkat çekici olduğu için tercih sebebi olmuştur. Bununla birlikte...
OLUMLU BİR ADIM OLAN ET VE ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE GÖZDEN KAÇAN ÖNEMLİ BİR NOKTA NE! 5 Mart itibariyle Et ve Et ürünleri tebliği yürürlüğe girdi, hayırlı olsun, olumlu bir adım olarak değerlendirdiğimiz bu tebliğin tüketii ve üretici adına geri dönüşlerinin nasıl olacağını ilerleyen dönemde hep birlikte göreceğiz. Yıllardır tüketici bazı istismarcılar tarafından farklı yöntemlerle kandırıldı,...
Kurban’da yapılan kritik hatalar neler? Basın Açıklaması Konu: Kurban’da Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar hk. Aman Dikkat! Etleriniz Çöpe Gitmesin Malumunuz Kurban Bayramı artık yaz aylarına denk geliyor ve havalar sıcak. Et; sıcaklığa karşı dayanıksız ve kolay bozulabilecek bir gıda, dolayısıyla kurban kesiminde ve etlerin muhafazasında, bekletilmesinde ve taşınmasında dikkat edilmesi gereken...