Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar >
17 Nis
web site boyutu-1
Konuşma Ve İş İngilizcesi Eğitimi

Konuşma Ve İş İngilizcesi Eğitimi Mesleki alanlarda iyi bir kariyere sahip olmanın unsurları arasında İngilizce bilmek de bulunmaktadır. İş hayatında özellikle şirket ve firmaların ticari faaliyet alanlarının artması ve etkili bir iletişim becerisine sahip olmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Bu açıdan bakıldığında İngilizce bilen personel ile bu işlerin yapılması şirketlerin, firmaların en temel beklentileri...

Daha fazla görüntüle
15 Nis
web site boyututttt-1
Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama

Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama GIDANIN KORUYUCU BARİYERİ: AMBALAJLAMA ETKİNLİĞİ Eğitim içeriği: Gelişen teknolojiyle birlikte oraya çıkan yeni nesil ambalaj teknolojileri, Gıda firmalarında ambalaj süreç işleyişi hakkında detaylı bilgiler, Ambalajda Ar-Ge çalışmaları, Ambalaj tasarımı ve ambalaj tasarımında çözüm yolları, Ambalaj hakkında fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir fikir atölyesi, Eğitmenler:  1.Hafta 24 Nisan Prof. Dr. Zehra AYHAN yeni nesil...

Daha fazla görüntüle
08 Nis
Asset 3@4x
Microsoft Power BI ile Yeni Nesil Raporlama ve İş Analitiği Eğitimi

Microsoft Power BI ile Yeni Nesil Raporlama ve İş Analitiği Eğitimi Eğitim İçeriği Yeni nesil iş zekası aracını kullanarak verilerinize erişim sağlanması İş ihtiyaçlarınıza yönelik verilerin bir araya getirilmesi Raporlarınıza konu olacak hesaplamaların yapılması ve KKN’lerin ölçülmesi Görselliği yüksek, kolay yorumlanabilir ve interaktif raporların tasarlanması Tasarımı yapılan raporların web ve mobil ortamda yayınlanması ve ilgili...

Daha fazla görüntüle
05 Nis
site-1
Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da

Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da Yönetim Kurulu Üyemiz olan, Gıda Mühendisi ve Ekşi Maya Uzmanı Serda Çolak tecrübe ve birikimlerini sizlerle www.kivitadinda.com Kadın Portalı üzerinden aktaracak. Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu olan Çolak, ekmekçilik eğitimi ve ekşi maya üzerine çeşitli eğitimler vermektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde master yapmış olan değerli üyemiz Çolak’ın yazılarına ulaşmaktan için...

Daha fazla görüntüle
24 Mar
ojj-1
Gıdada Taklit ve Tağşiş Zirvede

Gıdada Taklit ve Tağşiş Zirvede Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Abdussamed Boyu “Organik ürün arayışı ambalajsız ürüne yöneltti. Ancak sahte, bozuk ve bayat riski çok fazla. Trabzon’da üretilenden daha fazla tereyağı var piyasada… Pul biberde, çayda gıda boyası çok yaygın” uyarısında bulundu. Cevdet Fırat Aydoğmuş Pandemi döneminde internetten gıda alışverişi de arttı. Taklit ve tağşiş riski...

Daha fazla görüntüle
09 Mar
sosyal haklar
İş Hayatında Sosyal Haklar ve Yetkiler

İş Hayatında Sosyal Haklar ve Yetkiler Eğitim İçeriği: Gıda mühendisinin iş hayatındaki yasal hakları konusunda bilgilendirme Deneme sürecinde veya staj süresince sözleşme ve haklarımızı bilme İşverenin gıda mühendisine ve çalışanlarına karşı sorumluluklarını öğrenme İş hayatındayken hukuki ve sosyal haklarımızı bilme Sigorta ve tazminat (maddi,manevi) hakkındaki bilinmesi gerekenler Haftalık ve günlük çalışma saatleri, molalar, ücretlendirme ve...

Daha fazla görüntüle
17 Şub
Staj Yeri Destek Programı
Staj Yeri Destek Programı

Staj Yeri Destek Programı Kıymetli Meslektaşlarımız; Yaşanan salgın süreciyle birlikte öğrencilerimiz staj yeri bulmakta sorun yaşamaktalar. Hatta bu sebeple okulun uzaması problemiyle karşı karşıya olan öğrencilerimiz var. Unutmayın siz de aynı sıkıntılı dönemlerden geçtiniz.  Simdi bu zor dönemde öğrencilerimize destek zamanı! Lisans eğitimi  sürecinde staj yaptığınız yerlerle irtibata geçerek ya da şu an çalıştığınız yerlerde...

Daha fazla görüntüle
16 Şub
InShot_20210216_220535400
8. Yılımızda 8 Önemli Çalışma

8.Yılımızda 8 Önemli Çalışma

Daha fazla görüntüle
10 Şub
eğitim2-1
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

​ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kuruluşların müşteri memnuniyetini yükseltmek amacıyla kurmak istedikleri kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik yapan bir standartlar bütünüdür.  Kuruluşta kalite anlayışı, etkin yönetim, çalışanların tatmini, iyileştirme, izleme ve kontrol konularını oluşturmaktadır.  Eğitmen : Selami YILDIZ-  Başdenetçi- GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Eğitim 21 Şubat...

Daha fazla görüntüle
02 Oca
Toplu Yemek Sektörü
Toplu Yemek Sektörü Uzmanlık Eğitimleri

TOPLU YEMEK SEKTÖRÜ UZMANLIK EĞİTİMLERİ Güncel Eğitim Takvimi: Toplu yemek sektöründe süreç yönetimi nasıl olmalıdır?  Toplu yemek sektöründe gıda mühendislerinin ve diğer teknik personellerin görev ve sorumlulukları nelerdir? Haftalık ve aylık yemek menüleri nasıl hazırlanır? Kalori değeri nasıl hesaplanır? Maliyet hesabı nasıl yapılır? Toplu yemek sektörü için hangi kalite belgeleri gereklidir? Bu belgeler nasıl alınır, uygulanması ve takibi...

Daha fazla görüntüle