19 Nis
web site boyutu-1
Catering Akademi

Catering Akademi Hazır yemek hizmeti, insanların bir arada zaman geçirdiği kamu kuruluşları, yatılı okullar, üniversiteler, öğrenci yurtları, fabrikalar, oteller, askeri kışlalar, hastaneler, çocuk ve yaşlıların barındığı yerlerde toplu olarak pişirilen ve birlikte yenilen yemek işlemidir. Özellikle sanayi tesislerinin zamanla yarışır olması, işverenlerin, personelinin yeme içme ihtiyacını kendi tesisinde karşılama zorunluluğunu ortaya çıkartmıştır. Bu zorunluluk Hazır...

Daha fazla görüntüle
08 Nis
Asset 3@4x
Microsoft Power BI ile Yeni Nesil Raporlama ve İş Analitiği Eğitimi

Microsoft Power BI ile Yeni Nesil Raporlama ve İş Analitiği Eğitimi Eğitim İçeriği Yeni nesil iş zekası aracını kullanarak verilerinize erişim sağlanması İş ihtiyaçlarınıza yönelik verilerin bir araya getirilmesi Raporlarınıza konu olacak hesaplamaların yapılması ve KKN’lerin ölçülmesi Görselliği yüksek, kolay yorumlanabilir ve interaktif raporların tasarlanması Tasarımı yapılan raporların web ve mobil ortamda yayınlanması ve ilgili...

Daha fazla görüntüle
05 Nis
site-1
Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da

Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da Yönetim Kurulu Üyemiz olan, Gıda Mühendisi ve Ekşi Maya Uzmanı Serda Çolak tecrübe ve birikimlerini sizlerle www.kivitadinda.com Kadın Portalı üzerinden aktaracak. Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu olan Çolak, ekmekçilik eğitimi ve ekşi maya üzerine çeşitli eğitimler vermektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde master yapmış olan değerli üyemiz Çolak’ın yazılarına ulaşmaktan için...

Daha fazla görüntüle
24 Mar
fatih efe-1
GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Fatih EFE’nin SHOW TV HABER Röportajı

GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Fatih EFE’nin SHOW TV HABER Röportajı Genel Başkan Yardımcımız Fatih EFE “Organik ve doğal gıda adıyla internette satılan ürünlerde yaşanabilecek taklit ve tağşişlerle” ilgili SHOW TV Kanalına bilgilendirmede bulundu.

Daha fazla görüntüle
16 Mar
eğitim-1
ISO 45001:2018 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

ISO 45001:2018 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi İSG Yönetim Sistemi’nin temel tanımlarını ve ilkeleri nelerdir? İSG Yönetim Sistemi’nin bizden istediği şartlar nelerdir? İSG Yönetim Sistemi’nin nasıl kurulur ve nasıl uygulanır? Kuruluşlar güvenli ve sağlıklı çalışma alanları yaratmak için nelere dikkat etmelidir? Çalışılan kurumda iş kazaları ve meslek hastalıkları nasıl önlenir? İSG Yönetim Sistemi’nin...

Daha fazla görüntüle
09 Mar
sosyal haklar
İş Hayatında Sosyal Haklar ve Yetkiler

İş Hayatında Sosyal Haklar ve Yetkiler Eğitim İçeriği: Gıda mühendisinin iş hayatındaki yasal hakları konusunda bilgilendirme Deneme sürecinde veya staj süresince sözleşme ve haklarımızı bilme İşverenin gıda mühendisine ve çalışanlarına karşı sorumluluklarını öğrenme İş hayatındayken hukuki ve sosyal haklarımızı bilme Sigorta ve tazminat (maddi,manevi) hakkındaki bilinmesi gerekenler Haftalık ve günlük çalışma saatleri, molalar, ücretlendirme ve...

Daha fazla görüntüle
02 Mar
helal gıda-1
Helal Gıda Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi

Helal Gıda Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi 1 – Helal Sertifika Tarihçesi 2 – Helal Ürün Tarifi 3 – Helal Sertifikası Gerekliliği 4 – Tanımlar ve Kavramlar 5 – Temel Prensipler 6 – Ürünlerin Tayyib Durumu 7 – Hayvan Kesimi 8 – İstihale ve İstihlâk Meselesi 9 – Helal Gıda ve GDO 10 – Helal...

Daha fazla görüntüle
22 Şub
IMG-20210221-WA0080
Gıda Mühendislerinden Nar Ekşisi İzlenimi Veren Sosların Yasaklanmasına Destek

Gıda Mühendislerinden Nar Ekşisi İzlenimi Veren Sosların Yasaklanmasına Destek Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Boyu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmelik taslağına göre, nar ekşisi izlenimi veren sosların üretiminin yasaklanacağını belirterek, “Bakanlığın almış olduğu karar yerinde bir karar.” dedi. Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Abdussamed Boyu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gıdaların, tüketiciyi yanıltmayacak, bilinçli bir seçim...

Daha fazla görüntüle
17 Şub
Staj Yeri Destek Programı
Staj Yeri Destek Programı

Staj Yeri Destek Programı Kıymetli Meslektaşlarımız; Yaşanan salgın süreciyle birlikte öğrencilerimiz staj yeri bulmakta sorun yaşamaktalar. Hatta bu sebeple okulun uzaması problemiyle karşı karşıya olan öğrencilerimiz var. Unutmayın siz de aynı sıkıntılı dönemlerden geçtiniz.  Simdi bu zor dönemde öğrencilerimize destek zamanı! Lisans eğitimi  sürecinde staj yaptığınız yerlerle irtibata geçerek ya da şu an çalıştığınız yerlerde...

Daha fazla görüntüle
02 Oca
Toplu Yemek Sektörü
Toplu Yemek Sektörü Uzmanlık Eğitimleri

TOPLU YEMEK SEKTÖRÜ UZMANLIK EĞİTİMLERİ Güncel Eğitim Takvimi: Toplu yemek sektöründe süreç yönetimi nasıl olmalıdır?  Toplu yemek sektöründe gıda mühendislerinin ve diğer teknik personellerin görev ve sorumlulukları nelerdir? Haftalık ve aylık yemek menüleri nasıl hazırlanır? Kalori değeri nasıl hesaplanır? Maliyet hesabı nasıl yapılır? Toplu yemek sektörü için hangi kalite belgeleri gereklidir? Bu belgeler nasıl alınır, uygulanması ve takibi...

Daha fazla görüntüle