Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > Gıda Sektöründe Pest Kontrol Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler

GIDA SEKTÖRÜNDE PEST KONTROL EĞİTİMİ

  • Pest Kontrol Nedir?
  • Gıda sektöründe pest kontrol neden gereklidir?
  • Pest kontrol ve Gıda güvenliği kalite güvence sistemleri ilişkisi nedir?
  • Haşerelerin gıda işletmesinde açacağı sorunlar nelerdir?
  • Etkili bir pest kontrol nasıl olmalıdır?
  • Etkili bir pest kontrolün işletmeye sağlayacağı faydalar nelerdir?
  • Dezenfeksiyon nedir?
  • Dezenfektanların taşıması gereken özellikler nelerdir, hangi belgelere sahip olmalıdır?
  • Hangi proseste hangi dezenfektan kullanılmalıdır?
  • Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet Faruk UĞRAŞKAN Bey’in vereceği ücretsiz  eğitime katılmak ister misiniz?
  • Eğitim Tarihi: 14 Haziran 2020 Pazar   Saat: 13:00-15.00
  • Eğitim Yeri: Online – Zoom Üzerinden
  • Eğitim ücretsizdir
  • Eğitim için kayıt gereklidir.
  • Eğitim için Zoom katılım linki 13 Haziran 2020 Cumartesi akşamı kısa mesaj olarak gönderilecektir.
  • Eğitim öncelikle Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerlerine yöneliktir, diğer meslek gruplarından da başvurulu alınacaktır. Bu bölüm öğrencileri de başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara verilecektir.
  • Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır, talebin fazla olması durumunda 100 kişilik gruplar halinde kayıt olan herkes farklı tarihlerde eğitimden faydalanacaktır.
  • Eğitime katılmayacak olanların kayıt yaptırmaması rica olunur.
  • Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.

Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Yazar: admin

Bir cevap yazın