Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > Gıda Etiketleme Ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler
Gıda Etiketleme

GIDA ETİKETLEME VE TÜKETİCİLERİ BİLGİLENDİRME YÖNETMELİĞİ EĞİTİMİ (WORKSHOP)

  • Uyum süresi dolan yönetmelik işletmelere ne gibi sorumluluklar getiriyor?
  • Gıda etiketlerinde bildirimi zorunlu olan hususlar neler?
  • Hangi gıdaların etiketinde ya da ambalajında “doğal” ifadesi bulunabilir?
  • Allerjen gıdalar neler, nasıl bildirilmeli?
  • Negatif ve Pozitif Beyanlar neler?
  • %100, Saf, Geleneksel, Ev Yapımı, Orijinal, Taze terimlerinin etikette kullanımı nasıl olmalı?
  • Bileşen miktarı bildirimi nasıl olmalı?
  • Beslenme referans değeri hesaplanması nasıl olmalıdır?
  • Tarih bildirimi nasıl yapılmalı?

 gibi daha birçok önemli konu Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı  Gıda Yüksek Mühendisi Selman AYAZ ve Çalışma Grup Sorumlusu Gıda Yüksek Mühendisi Emel MOLLA tarafından örneklerle anlatılacaktır.

  • Eğitim Tarihi: 28 Haziran Pazar Saat:14:00-18.00
  • Eğitim Yeri: Zoom Online
  • Eğitime Kimler katılabilir?

Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri, Öğrenciler, gıda üreticileri, gıda işletmelerinde çalışan kalite ​kontrol sorumluları, ambalaj sorumluları, satış sorumluları ve bu konuya ilgi duyan herkes

  • Eğitim Ücreti:  

Öğrenci 30 TL (Lisans ve Önlisans)

Gıda Mühendisi, Gıda Teknikeri 50 TL

Diğer Meslek Grupları 75 TL

Eğitim Ücreti için: 

Hesap Adı: Ahmet Özgen
Banka : Ziraat Bankası
IBAN Numarası: TR 7900 0100 2569 4375 2166 5005

  • Eğitim için kayıt zorunludur ve eğitim ücretinin hesaba yatırılmış olması gerekmektedir.
  • Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.

Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Yazar: admin

Bir cevap yazın