Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler

Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama

GIDANIN KORUYUCU BARİYERİ: AMBALAJLAMA ETKİNLİĞİ

Eğitim içeriği:

  • Gelişen teknolojiyle birlikte oraya çıkan yeni nesil ambalaj teknolojileri,
  • Gıda firmalarında ambalaj süreç işleyişi hakkında detaylı bilgiler,
  • Ambalajda Ar-Ge çalışmaları,
  • Ambalaj tasarımı ve ambalaj tasarımında çözüm yolları,
  • Ambalaj hakkında fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir fikir atölyesi,

Eğitmenler: 

  • 1.Hafta 24 Nisan Prof. Dr. Zehra AYHAN yeni nesil ambalaj teknolojileri
  • 2. Hafta 1 Mayıs Paketleme Uzmanı Mithat TÜRKMEN
  • 3. Hafta 8 Mayıs Ambalaj Tasarımcısı Ceyhun AKGÜN
  • 4. Hafta 9 Mayıs Ar-Ge Müdürü Ceyda ÖZATALI MAMAL

4 haftalık ambalaj eğitiminde her gün gelişmekte olan sektörün güncel bilgilerine ulaşabilecek, sektördeki Ar-Ge çalışmalarına hâkim olabilecek soru ve fikirlerinizle eğitimize aktif olarak katılabileceksiniz.


Eğitimler online gerçekleşmektedir.
Eğitimlere 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri katılabilir.
Eğitim ücretsizdir. Katılım sertifikası isteyenler için ücret 25’TL’dir.

Hesap Adı: Ahmet Özgen
Banka: Ziraat Bankası
IBAN Numarası: TR790001002569437521665005

Eğitime katılmak için aşağıda hazırladığımız eğitim başvuru formunu doldurunuz.

Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama etkinliğimizin kontenjanı dolmuştur. Başvuran herkese teşekkür ederiz.Bundan sonra formu dolduranlar yedek kontenjana alınacaktır.

https://docs.google.com/forms/d/1-5aEP16jO8Kq-wpk4gOzicKVFIpgxDs8XkR3W7smz1k/edit

Yazar: admin

Bir cevap yazın