Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > GMP İyi Üretim Uygulamaları
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler, Faaliyetlerimiz
GMP İyi Üretim Uygulamaları

GMP İyi Üretim Uygulamaları

  • Bir üretim sektöründe, ilk üretim aşamasından üretilen ürünün tüketiciye sunulmasına kadar geçen her adımda çevresel etkiler dikkate alınarak üretim nasıl gerçekleştirilir?
  • Bir ürünün üretiminden dağıtımına kadar her aşamasında iç ve dış kaynaklardan kontamine olması nasıl önlenir? Bu konuda koruyucu önlemler nelerdir?
  • Ürünün güvenilirliği nasıl sağlanır?
  • Bir ürün üretilirken fiziksel, biyolojik, ve fiziksel tehlikelerin önlenmesi, giderilmesi veya oluşunun kabul edilebilir bir düzeye indirilmesi için gerekli önleyici faaliyetler nelerdir?
  • Üretilen bir maddenin üretiminde izlenen sıra ve aşamalar ya da işlemlerin akış şeması nasıl oluşturulur?
  • Her akış şeması için kritik kontrol noktaları nasıl ve neye dikkat edilerek oluşturulur?

GMP İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI’NA dair yukarıda yazan ve kafanızdaki diğer birçok soruya cevap bulacağınız, belirlediğiniz kariyer hedeflerine doğru ilerlerken bilginizi artırmaya yönelik ve sizi daha donanımlı hale getirmek için hazırladığımız eğitim;

4 Nisan 2021 Pazar günü 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Eğitmen: Baş Denetçi Selami Yıldız

Eğitimler online gerçekleşmektedir.

Eğitimlere, Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri, Öğrenciler ve meslek şartı aranmaksızın herkes katılabilir.

Eğitim Ücreti:

Öğrenciler için 75 TL

Öğrenci olmayan katılımcılar için 125 TL’dir.

Eğitim için kayıt gereklidir, eğitim katılım linki kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Eğitimler için katılım e-sertifikası düzenlenecektir, e-sertifika eğitimlerin sonunda 10 gün içinde mail adresinize gönderilecektir.

Eğitime katılmak için aşağıda hazırladığımız eğitim başvuru formunu doldurunuz.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Yazar: admin

Bir cevap yazın