Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > Helal Gıda Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler

Helal Gıda Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi

1 – Helal Sertifika Tarihçesi

2 – Helal Ürün Tarifi

3 – Helal Sertifikası Gerekliliği

4 – Tanımlar ve Kavramlar

5 – Temel Prensipler

6 – Ürünlerin Tayyib Durumu

7 – Hayvan Kesimi

8 – İstihale ve İstihlâk Meselesi

9 – Helal Gıda ve GDO

10 – Helal Gıda ve Sağlık

11 – Helal Gıda ve Gıda Katkıları

12 -Uygulamadaki Helal Standartlar

13 – OIC/SMIIC Standartları

Eğitim 7 Mart 2021 Pazar günü, 10:00-15:00 saatleri arasında olacaktır.

Eğitim Ahmet Tunç Cengiz tarafından verilecektir.

  • Eğitim online gerçekleşecektir.
  • Eğitimlere, Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri, Öğrenciler ve meslek şartı aranmaksızın herkes katılabilir
  • Eğitim ücreti:    ÜCRETSİZDİR
  • Eğitim için kayıt gereklidir, eğitim katılım linki kısa mesaj olarak gönderilecektir.
  • Eğitim için e-sertifika düzenlenecektir. E-sertifika isteyenler için sertifika ücreti 25 ₺ dir.
  • Eğitime katılmak istiyorsanız hazırladığımız eğitim başvuru formunu doldurunuz.

Eğitim katılım linkini sosyal medya ya da WhatsApp yoluyla paylaşarak daha fazla kişinin eğitimlerden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

      ​​

​​​

​​

Yazar: admin

Bir cevap yazın