1 – Helal Sertifika Tarihçesi
2 – Helal Ürün Tarifi
3 – Helal Sertifikası Gerekliliği
4 – Tanımlar ve Kavramlar
5 – Temel Prensipler
6 – Ürünlerin Tayyib Durumu
7 – Hayvan Kesimi
8 – İstihale ve İstihlâk Meselesi
9 – Helal Gıda ve GDO
10 – Helal Gıda ve Sağlık
11 – Helal Gıda ve Gıda Katkıları
12 -Uygulamadaki Helal Standartlar
13 – OIC/SMIIC Standartları
Eğitim 7 Mart 2021 Pazar günü, 10:00-15:00 saatleri arasında olacaktır.
Eğitim Ahmet Tunç Cengiz tarafından verilecektir.
Eğitim katılım linkini sosyal medya ya da WhatsApp yoluyla paylaşarak daha fazla kişinin eğitimlerden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız