Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler
Kalite Eğitimi

ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

ISO 22000 Gıda zincirinde yer alan kuruluşların, gıdanın tüketim anında güvenli olmasını sağlamak ve gıda güvenliğine yönelik olan tehditleri kontrol altına almak için gerekli şartları kapsayan bir yönetim sistemi standardıdır. ISO 22000 : 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi eğitiminin içeriğini “Bir işletmede müşteri, geçerli yasal ve düzenleyici gereklilikleri karşılayan güvenli gıda ürün ve hizmet sağlamak için neler yapılır?” konularından oluşturmaktadır. 

ISO 22000 STANDARDININ SAĞLADIĞI FAYDALAR NELERDİR ?

  • Gıda zehirlenmeleri riskini minimize eder,
  • Çalışanların hijyen ve gıda güvenliği konusunda bilinçlenmesini sağlar,
  • Rekabeti güçlendirir,
  • Tüketicilerin gıda güvenliği ile ilgili taleplerini karşılar
  • Potansiyel tehlikeleri önceden haberdar olunmasını sağlar,
  • Resmi denetimlerde tespit edilen sıkıntıların en aza indirilmesini sağlar.
  • Maliyetlerin azalmasını sağlar,

Eğitmen: Refik Çakmak
Eğitim Tarihi: 12 Haziran Cumartesi – 10.00-16.00
Eğitim Şekli: Online
Eğitime Kimler katılabilir?
Öncelik Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri ve Öğrencilerinedir
Kontenjan olması durumunda diğer meslek gruplarının katılımına açıktır.

Eğitim Ücreti: 

Öğrenciler için 75 TL.
Öğrenci olmayan katılımcılar için 125 TL
Diğer meslek grupları için 250 TL’dir.

Eğitim için kayıt gereklidir, eğitim için ilk başvuru yapıldıktan sonra eğitim ücreti verilen hesaba yatırıldıktan sonra kesin kayıt tamamlanacaktır.
Her eğitim için katılım linki gönderilecektir.
Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.

Başvuru Formu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeu8iSgxRA7B5zDBPY-WWphXCQtmzBc-_uEV0tdc91_pnz7eA/viewform

Yazar: admin

Bir cevap yazın