03 May
excel eğitimi
İş Hayatında En Çok Kullanılan Excel Fonksiyonları

İş Hayatında En Çok Kullanılan Excel Fonksiyonları Excel ne işe yarar? Verilerle nasıl çalışılır? Dosya işlemleri nelerdir? Hızlı erişim çubuğunu nasıl kullanırız? Veri analizi nasıl yapılır? İstatistiksel rapor nasıl hazırlanır? İş hayatında en çok kullanılan Excel fonksiyonları nelerdir? Bunun gibi ve daha birçok sektörle ilgili bir sürü yeni bilgiler ve exceli rahatlıkla kullanmayı öğreneceğiniz excel...

Daha fazla görüntüle
25 Nis
İç tetkikçi Eğitimi
ISO 19011:2018 İç Tetkikçi Eğitimi

ISO 19011:2018 İç Tetkikçi Eğitimi Kalite Yönetim Sistemleri nasıl tetkik edilir? Standardın şartlarına ve oluşturulan kalite yönetim sistemi şartlarına uyumlu olup olmadığı ve etkin olarak uygulanıp uygulanmadığını, sürdürülmediği nasıl tespit edilir? Kuruluş İçi Tetkikler ve Tedarikçi Tetkiklerde nelere dikkat edilir? Tetkikin amacı nedir? Tetkik çeşitleri nelerdir? Tetkikin faydaları nelerdir? Tetkikin yönetimi ve planlanması nasıl yapılmalıdır?...

Daha fazla görüntüle
19 Nis
web site boyutu-1
Catering Akademi

Catering Akademi Hazır yemek hizmeti, insanların bir arada zaman geçirdiği kamu kuruluşları, yatılı okullar, üniversiteler, öğrenci yurtları, fabrikalar, oteller, askeri kışlalar, hastaneler, çocuk ve yaşlıların barındığı yerlerde toplu olarak pişirilen ve birlikte yenilen yemek işlemidir. Özellikle sanayi tesislerinin zamanla yarışır olması, işverenlerin, personelinin yeme içme ihtiyacını kendi tesisinde karşılama zorunluluğunu ortaya çıkartmıştır. Bu zorunluluk Hazır...

Daha fazla görüntüle
17 Nis
web site boyutu-1
Konuşma Ve İş İngilizcesi Eğitimi

Konuşma Ve İş İngilizcesi Eğitimi Mesleki alanlarda iyi bir kariyere sahip olmanın unsurları arasında İngilizce bilmek de bulunmaktadır. İş hayatında özellikle şirket ve firmaların ticari faaliyet alanlarının artması ve etkili bir iletişim becerisine sahip olmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Bu açıdan bakıldığında İngilizce bilen personel ile bu işlerin yapılması şirketlerin, firmaların en temel beklentileri...

Daha fazla görüntüle
15 Nis
web site boyututttt-1
Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama

Gıdanın Koruyucu Bariyeri: Ambalajlama GIDANIN KORUYUCU BARİYERİ: AMBALAJLAMA ETKİNLİĞİ Eğitim içeriği: Gelişen teknolojiyle birlikte oraya çıkan yeni nesil ambalaj teknolojileri, Gıda firmalarında ambalaj süreç işleyişi hakkında detaylı bilgiler, Ambalajda Ar-Ge çalışmaları, Ambalaj tasarımı ve ambalaj tasarımında çözüm yolları, Ambalaj hakkında fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir fikir atölyesi, Eğitmenler:  1.Hafta 24 Nisan Prof. Dr. Zehra AYHAN yeni nesil...

Daha fazla görüntüle
11 Nis
kalite eğitim siteee-1
ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi

ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi Çevre Yönetim Sistemi sistem standartlarının gerekleri nelerdir? Ulusal ve/veya uluslararası mevzuatlara uyum hangi yollarla sağlanır? Çevresel performansı artırmanın yolları nelerdir? Market Stratejileri neler olmalıdır? Firma itibar ve pazar payını nasıl artırabiliriz? Atıkları azaltarak ve verimliliği arttırarak maliyetlerde tasarruf sağlanması Acil durumlara (deprem, yangın, sel vb.) ve çevresel kazalara karşı...

Daha fazla görüntüle
05 Nis
site-1
Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da

Gıda Mühendisi Serda Çolak Yazılarıyla kivitadinda.com’da Yönetim Kurulu Üyemiz olan, Gıda Mühendisi ve Ekşi Maya Uzmanı Serda Çolak tecrübe ve birikimlerini sizlerle www.kivitadinda.com Kadın Portalı üzerinden aktaracak. Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu olan Çolak, ekmekçilik eğitimi ve ekşi maya üzerine çeşitli eğitimler vermektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde master yapmış olan değerli üyemiz Çolak’ın yazılarına ulaşmaktan için...

Daha fazla görüntüle
27 Mar
GMP İyi Üretim Uygulamaları
GMP İyi Üretim Uygulamaları

GMP İyi Üretim Uygulamaları Bir üretim sektöründe, ilk üretim aşamasından üretilen ürünün tüketiciye sunulmasına kadar geçen her adımda çevresel etkiler dikkate alınarak üretim nasıl gerçekleştirilir? Bir ürünün üretiminden dağıtımına kadar her aşamasında iç ve dış kaynaklardan kontamine olması nasıl önlenir? Bu konuda koruyucu önlemler nelerdir? Ürünün güvenilirliği nasıl sağlanır? Bir ürün üretilirken fiziksel, biyolojik, ve...

Daha fazla görüntüle
24 Mar
fatih efe-1
GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Fatih EFE’nin SHOW TV HABER Röportajı

GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Fatih EFE’nin SHOW TV HABER Röportajı Genel Başkan Yardımcımız Fatih EFE “Organik ve doğal gıda adıyla internette satılan ürünlerde yaşanabilecek taklit ve tağşişlerle” ilgili SHOW TV Kanalına bilgilendirmede bulundu.

Daha fazla görüntüle
24 Mar
ojj-1
Gıdada Taklit ve Tağşiş Zirvede

Gıdada Taklit ve Tağşiş Zirvede Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Abdussamed Boyu “Organik ürün arayışı ambalajsız ürüne yöneltti. Ancak sahte, bozuk ve bayat riski çok fazla. Trabzon’da üretilenden daha fazla tereyağı var piyasada… Pul biberde, çayda gıda boyası çok yaygın” uyarısında bulundu. Cevdet Fırat Aydoğmuş Pandemi döneminde internetten gıda alışverişi de arttı. Taklit ve tağşiş riski...

Daha fazla görüntüle