Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > “Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur mu?”
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler, Faaliyetlerimiz
yapay et

“Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur mu?”

| Online Panel

📅 8 Mayıs 2021 Cumartesi
⏰ 14.00

Panelistler:

🗣 Prof. Dr. Kamil Can AKÇALI
 Ankara Üniversitesi
 Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
📍 YENİ UFUKLAR: TEMİZ ET

🗣 Prof. Dr. Hasan YETİM
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
📍YAPAY ET ÜRETİMİ VE ETİK KAYGILAR

🗣Prof. Dr. Cavit BİRCAN
 Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
📍 ALTERNATİF PROTEİN KAYNAKLARI

Moderatörler:

🗣Kübra SAĞLAM
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi    
GIDAMUHDER Akademik İlişkiler Komisyon Başkanı

🗣Fatih EFE
Gıda Mühendisi
GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı

Panelimiz, YouTube kanalımız üzerinden gerçekleştirilecektir.

Yazar: admin

Bir cevap yazın