Toplu yemek sektöründe süreç yönetimi nasıl olmalıdır?
Toplu yemek sektöründe gıda mühendislerinin ve diğer teknik personellerin görev ve sorumlulukları nelerdir?
Haftalık ve aylık yemek menüleri nasıl hazırlanır?
Kalori değeri nasıl hesaplanır?
Maliyet hesabı nasıl yapılır?
Toplu yemek sektörü için hangi kalite belgeleri gereklidir? Bu belgeler nasıl alınır, uygulanması ve takibi nasıl olmalıdır?
Toplu yemek sektörü için gıda güvenliği ilkeleri nelerdir?
Toplu yemek sektöründe kullanılan duyusal ve laboratuvar analiz yöntemleri nelerdir?
Toplu yemek sektöründe uygulanan İş sağlığı ve güvenliği uygulamaları nelerdir?
Toplu yemek sektöründe şartname hazırlanması ve ihale yapımı nasıl olmaktadır?
Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek 5 haftalık eğitime katılarak toplu yemek sektöründe uzmanlaşmak ister misiniz?
Eğitimler 12 Temmuz 2020 tarihinden itibaren pazar günleri 13:00-15:00 saatleri arasında olacaktır.
Eğitim Yeri: Online olarak Youtube sayfamızdan yapılacaktır.
Eğitimler ÜCRETSİZDİR. Bu tarz eğitimlerin düzenlenmesine katkı sağlamak ve Derneğimizin diğer çalışmalarına destek olmak için Derneğin banka hesabına “BAĞIŞ” yapabilirsiniz.
Eğitim bütün gıda çalışanlarına yöneliktir. Öğrencileri başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara ve çalışanlara verilecektir.
Eğitime başvuru yapıp mazeretsiz katılmayan kişilerin kaydı anında silinecek ve diğer eğitimlere katılma hakkı verilmeyecektir. Kaydı silinenler yerine yedek katılımcılara hak tanınacaktır.
Eğitime katılmayacak arkadaşlarımızın başvurmaması önemle rica olunur.
Eğitimler için tek e-sertifika düzenlenecektir, e-sertifika eğitimlerin tamamına katılanlara verilecektir..