Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler

Süt Sektörü Eğitimi

İlginizi Çekebilir: Beslenmemiz Açısından Önemli Bir Bileşen Süt

Gelişmekte olan ülkelerde kişi başına düşen gelir ve nüfustaki artış, zorunlu gıda maddesi olan ve insan beslenmesinde önemli bir yer tutan süt ve süt ürünleri tüketimini arttırmıştır. Talepte meydana gelen bu artış süt ve süt ürünlerinin üretiminin ve ticaretinin de artmasına neden olmuştur. Günümüzde üretilen toplam süt miktarının %50’den fazlası endüstriyel üretimler için kullanılmaktadır

 5996 sayılı veteriner hizmetleri, bitki sağlığı, gıda ve yem kanununun ek-1 listesine göre 30 beygir üzeri motor gücü bulunan iş yerleri veya toplam 10 kişiden fazla personel çalıştıran süt ve süt ürünleri işleyen iş yerlerinde gıda mühendisleri çalıştırılması zorunlu personel olarak tanımlanmaktadır. Süt sektörünü, hammadde tedariğinden kaliteye kadar ki süreçlerini uzmanlarından öğrenmek istiyorsanız süt sektörü eğitimini kaçırmayın.

EĞİTİM İÇERİĞİ

  • Süt Sektöründe Gıda Mühendisi Olmak
  • Süt Sektöründe Hammadde Tedariği ve Kullanılan Ekipmanlar
  • Süt Sektöründe Kalite
  • Peynir Üretim Prosesi
  • Fermente Süt Ürünleri Üretim Prosesi
  • Süt Tozu Üretim Prosesi

Eğitim online gerçekleşmektedir.

Eğitime, Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri, Öğrenciler ve meslek şartı aranmaksızın herkes katılabilir.

 Eğitim için kayıt gereklidir, eğitim katılım linki kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Eğitimler için isteyenlere katılım e-sertifikası düzenlenecektir. Bütün eğitimler için tek bir e-sertifika verilecektir. e-sertifika eğitimlerin sonunda 10 gün içinde mail adresinize gönderilecektir. Sertifika ayrıntıları için formdaki kısmı dikkatlice okuyun.

Eğitime katılmak için aşağıda hazırladığımız eğitim başvuru formunu doldurunuz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwMaERY4fv5GHeFh7YqHqHVyKBsG23sr-AqpYOjWaWWC52KQ/viewform

Yazar: admin

Bir cevap yazın

3 yorum