ISO 45001:2018 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi İSG Yönetim Sistemi’nin temel tanımlarını ve ilkeleri nelerdir? İSG Yönetim Sistemi’nin bizden istediği şartlar nelerdir? İSG Yönetim Sistemi’nin nasıl kurulur ve nasıl uygulanır? Kuruluşlar güvenli ve sağlıklı çalışma alanları yaratmak için nelere dikkat etmelidir? Çalışılan kurumda iş kazaları ve meslek hastalıkları nasıl önlenir? İSG Yönetim Sistemi’nin...
İş Hayatında Sosyal Haklar ve Yetkiler Eğitim İçeriği: Gıda mühendisinin iş hayatındaki yasal hakları konusunda bilgilendirme Deneme sürecinde veya staj süresince sözleşme ve haklarımızı bilme İşverenin gıda mühendisine ve çalışanlarına karşı sorumluluklarını öğrenme İş hayatındayken hukuki ve sosyal haklarımızı bilme Sigorta ve tazminat (maddi,manevi) hakkındaki bilinmesi gerekenler Haftalık ve günlük çalışma saatleri, molalar, ücretlendirme ve...
Helal Gıda Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi 1 – Helal Sertifika Tarihçesi 2 – Helal Ürün Tarifi 3 – Helal Sertifikası Gerekliliği 4 – Tanımlar ve Kavramlar 5 – Temel Prensipler 6 – Ürünlerin Tayyib Durumu 7 – Hayvan Kesimi 8 – İstihale ve İstihlâk Meselesi 9 – Helal Gıda ve GDO 10 – Helal...
Gıda Mühendislerinden Nar Ekşisi İzlenimi Veren Sosların Yasaklanmasına Destek Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Boyu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmelik taslağına göre, nar ekşisi izlenimi veren sosların üretiminin yasaklanacağını belirterek, “Bakanlığın almış olduğu karar yerinde bir karar.” dedi. Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Abdussamed Boyu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gıdaların, tüketiciyi yanıltmayacak, bilinçli bir seçim...
Genel Başkanımız Abdussamed Boyu’nun TRT Haber’e Verdiği Röportaj Gıda etiket okur-yazarlığı hakkında genel başkanımız Abdussamed Boyu’nun TRT Habere verdiği Röportaj; Etiketleri dikkatli okuyun ambalaj sizi yanıltmasın Ürün etiketlerindeki basit bir kelime oyunu sizi kolayca yanıltabilir. Örneğin nar ekşisi almaya gidip, içinde yalnızca nar aroması olan bir sosla dönebiliriz. Ya da buğday unu ekmeği yerine, buğday...
8.Yılımızda 8 Önemli Çalışma
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kuruluşların müşteri memnuniyetini yükseltmek amacıyla kurmak istedikleri kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik yapan bir standartlar bütünüdür. Kuruluşta kalite anlayışı, etkin yönetim, çalışanların tatmini, iyileştirme, izleme ve kontrol konularını oluşturmaktadır. Eğitmen : Selami YILDIZ- Başdenetçi- GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı Eğitim 21 Şubat...
İŞ HAYATINA HAZIRLIK EĞİTİMLERİ 2.KADEME Bir işletme için yönetim açısından nasıl donanımlı hale gelinir? Bir işletme daha kazançlı ve yönetim açısından daha güçlü hale nasıl gelir? İşletmede üretim ve planlama süreçleri nasıl işliyor? Başarılı bir girişimci olmanın yolları nelerdir? KOSGEB nedir? KOSGEB’den nasıl destek alınır? Yeni ürün, yeni süreç, yeni sistem nasıl geliştirilir? Hali hazırda...
ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ Kontenjanımız dolmuştur,Yoğun ilginize teşekkür ederiz. ISO 22000 Gıda zincirinde yer alan kuruluşların, gıdanın tüketim anında güvenli olmasını sağlamak ve gıda güvenliğine yönelik olan tehditleri kontrol altına almak için gerekli şartları kapsayan bir yönetim sistemi standardıdır. ISO 22000 : 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi eğitiminin içeriğini “Bir işletmede müşteri,...
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMLERİ Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimlerinde her eğitim için ayrı ayrı başvuru alınacaktır. Bu ilan eğitim takvimi konusunda bilgilendirme amaçlı olup başvuru alınmayacaktır. Görselde 7. hafta eğitimi tarihi yanlış yazılmış doğrusu 2 Mayıs 2021 olacaktır Bir işletmede müşteri ve geçerli yasal ve düzenleyici gereklilikleri karşılayan güvenli gıda ürün ve hizmet sağlamak için neler...